Jag har bokat en resa

En arbetskollega till mig har fastnat i samma träsk som mig, reseträsket 😉 Jag har smittat av mig på honom när det gäller att kolla resesidor. Det resulterade i att han och frugan åker till Prag i höst. Det ska vara en trevlig stad har jag hört så jag hoppas att vi kan åka dit framöver. Kollegan kom idag och tipsade om att Ryanair hade gratis biljetter idag och i morgon, inga skatter alls.

Vips så hade jag spanat in utbudet och bokat ett par dagar till Wroclaw i Polen. Jag har kollat in den stan tidigare och tyckt att den har varit intressant så valet var lätt. En annan polsk stad som låter mysig är Krakow men det får bli längre fram. Vi åker i början på december så det ska bli spännande att se hur vädret är då. Nu ska jag bara jaga något mysigt och fint hotell.

Kollade samtidigt över billiga flyg under höstlovet för hela familjen men det är ganska så kört. Vi får sikta in oss på något under något lov i vinter istället och ta en extra vecka i samband med det. Jag hittade en trevlig sida, La Villa, om olika boenden i Italien tidigare i veckan. Ska inspektera den lite mera framöver för det fanns ställen som var riktigt härliga. Skulle vara trevligt att åka till Italien med familjen och åka till ett ställe som inte är så mycket ”charter”.

Min älskade man har äntligen tagit sig i kragen och bestämt sig…..

Nu väntar Cats // Fröken Groda

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag har bokat en resa

  1. Bokmalen skriver:

    Hallå där!! Trevligt att ses igen.Då är du som mig:-) när det gäller resor. Polen låter trevligt. Prag är verkligen en underbar stad och vansinnigt billigt att äta och dricka där. Ha det gott.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s