Snygg igen

Igår var jag till Thomas, min kära frisör, på Björn Axén och fick håret fixat. Så otroligt skönt att få klippa av allt som var risigt och slinga utväxten som var hemsk. Gårdagens besök bjöd på värsta dramat dessutom. Det var ett brudfölje precis bredvid mig och de var så hemskt stressade och nervösa. Bruden skällde ut sin ”huvudtärna” eller vad man ska säga, tror hon var det i alla fall, och hon stack därifrån med orden: Jag kommer inte till ditt bröllop ska du veta!!! Sen skällde bruden ut alla de andra tärnorna också och var väldigt divig enligt mig. Alla i sällskapet var nog lite diviga förresten och de gick runt på salongen i tron att de ägde den, tog lite spray här, tog en borste där och lånade frisörer som var upptagna på annat håll.

Mycket tårar var det och många hårda ord innan de till slut blev sams igen. Hon som stack tror jag kom till bröllopet ändå för det lät så i allas telefonkontakter med henne 😉

Idag jobbar jag hela dagen, 9-24, så planerna för helgen ändrades lite. Men det kommer ju bli  positivt när väl lönen kommer nästa månad. Var till Farsta en sväng för ”jobbet” skulle köpa kläder. Själv hittade jag en grön tunika på Gina Tricot som säkert kommer bli en favorit. Den var grymt skön och härlig. Det visade sig att ”jobbets” granntös fyllde 2 år idag så jag köpte en present till henne som jag hoppas att hon blev glad för. Hon var lite blyg när hon fick presenten 😉 Hon fick en härlig höstklänning med tajts, en liten väska och ett halsband med en fjäril på.

Nu ska jag fixa lite te // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Snygg igen

  1. imsy skriver:

    Jag blev friserad av Björn Axén himself en gång i tiden. Det var en intressant upplevelse.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s