Att plastikoperera sig

Att lägga sig på operationsbordet är väl en snabb väg att föryngra sig men det vete katten om det blir så bra i slutändan. Om man tittar på hur en del kändisar verkligen har förstört sina kroppar, främst ansikten, så borde man tänka till lite innan man betalar för att se ”onaturligt” vacker ut.

Jag läste i Amelia Kropp & Skönhet om en behandling som heter Champagnekur som sägs ge en grym effekt mot torr hud. Den ska även släta ut och fylla i eventuella solrynkor samtidigt som den ger en massa fukt till ansiktet. Den visade omedelbar effekt MEN den höll bara i sig i ett par dagar ;-( Jag skulle nog behöva något liknande för jag kan bli riktigt torr men för det priset så håller jag mig nog till lite fetare ansiktskrämer istället. Med en bryn och fransfärgning så tog Salong Strå 550:- eller 895:- tillsammans med en klassisk ansiktsbehandling. Man kan även köpa ett hemma-kit för en lite mindre summa hos salonger som säljer Nordic Treats produkter. Tror jag håller mig till dom 😉

Häromdagen så skickade jag mannen att köpa en ögonkräm till mig som jag suktat efter ett tag. Jag har tyckt att den har varit VÄLDIGT dyr och inte riktigt vetat om den funkat eller inte så jag har väntat. Men sen läste jag om några alternativ till kniven för rynkor runt ögonen och fann att den här krämen, Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler, faktiskt ska ge resultat. Så nu hoppas jag att jag kommer att bli ännu vackrare, utan rynkor runt ögonen. I morgon ska jag dessutom till min frisör Thomas på Björn Axén för klippning och slingning. Ska bli skönt att få ordning på håret igen så här efter sommaren.

Snygg och rynkfri? Det får vi se med tiden.

Ha en trevlig helg // Fröken Groda  

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att plastikoperera sig

  1. Herr o Fru Svensson skriver:

    Det roliga är ju att alla sådana krämer är så sjukt dyra, ämnena i dom köper man billigare i kubikfat än en liten tub eller så.//Herr S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s