Efter regn kommer solsken

Hoppsan, här var det visst tomt med uppdateringar. Man kanske ska göra ett seriöst försök att skärpa sig på den fronten.

Den senaste tiden har bara rusat iväg tycker jag. Kidsen började i skolan i måndags respektive tisdags så nu är vardagen tillbaka. Den stora tjejens ridning har hållt på ett par veckor och sonens tennis börjar om två veckor. Jag har haft privilegiet att ha man och barnfri helg dessutom 😉 Grymt skönt att kunna göra vad man vill, hur man vill och när man vill. Jag började dock med en fredag som gick i sjukans tecken men tack o lov så blev det bättre väldigt snabbt. På lördagen åkte jag på en kanaltur till Sandhamn och på söndagen var jag till Björkvik och Vaxholm.

I september ska jag o mannen åka till solen en vecka tillsammans med ett par vänner och deras yngsta kille. Vi träffade dom när vi var till Side för några år sen och det är riktigt trevligt att vi fortfarande har kontakt. Till vintern hoppas vi på två veckor till Thailand med kidsen.

Vi har varit och kollat på några hus här i närheten också. Ett verkade toppen men låg på gränsen för långt härifrån. Egentligen väldigt bra, strax bortanför Huddinge, men lite för avsides tror jag. Det andra behövdes fixas lite på men låg väldigt centralt och bra. Priset var bra, 3 rum mer än vi behöver och bra planlösning. Det är väl det som var positivt. Det negativa var att det inte fanns något klart badrum uppe, behövde målas och att solen knappt kunde komma ner på tomten… Såg det ut som i alla fall. Ja ja, det visar sig vad som händer.

Nu ska jag jobba vidare // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Efter regn kommer solsken

  1. Pinglan skriver:

    Vad härligt att åka på semester. En resa till solen är aldrig fel.Önskar dig en god fortsatt kväll. Ha det så gott!

    Gilla

  2. Barbamama skriver:

    Vad spännande med hus och resor!!! Jag hoppas ni hittar något :-)ang kommentar hos migHan mår bättre nu, så vi får se om han går till dagis i morgon. Han frågade mig i morse om han fick gå i morgon för nu hade han ingen feber 🙂 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s