Helgen – Del 1

Då jag inte har haft någon semester den här sommaren så har det inte blivit några resor eller utflykter direkt. Kidsen har valt badet framför andra aktiviteter så det har blivit en relativt billig sommar. Om 2 veckor börjar dom skolan igen, den äldsta börjar sin ridning på lördag och grabben börjar sin tennis den andra veckan i september. Då är det minsann slut på ledigheter och sovmorgnar. I helgen var vi dock i väg på en kortare utflykt som kidsen gillade.

104.JPG

Vi började med att åka ner till de stora kidsens mormor och morfar. Den som var mest saknad var så klart hunden Nisse. Han är en ganska så fjantig vovve och jag nämnde lite fint att de allvarligt borde fundera på att bjuda dit hundcoachen 😉 Han var dock bra mycket lugnare och socialare den här gången vi hälsade på.

147.JPG

De har en härlig trädgård som lätt bjuder in till lek för både kidsen och hunden. Hoppas att inte buskarna och blommorna tog stryk av deras upptåg bara 😉 Men de hade riktigt kul och Nisse sov nog väldigt bra den natten.

153.JPG

Grabben och ”hans” hund Nisse. Söt må han vara men ska vi skaffa hund så ska det minsann var en riktig vovve. Jag gillar Schäfrar så kanske en sån 😉

155.JPG

Herrskapet själva vinkade såklart av oss när vi for vidare neråt i landet. Målet den dagen var Norrkvar och Göta Kanal. Så efter en redig frukost packade vi våra saker och hoppades att inget blev glömt den här gången.

157.JPG

Vi stannade till vid Ramundebodas klosterruin och åt lunch. Jag föredrar ett sånt här mysigt ställe att stanna på än ex Mc D eller en vägkrog, även om det många gånger är det enklaste. Maten var riktigt god och kidsen gick mätta och belåtna runt för att kolla omgivningen och sen ner till sjön och badade fötterna.

På återseende // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s