Ny leksak

I veckan köpte vi en ny kamera. En Sony blev det den här gången och den verkar än så länge väldigt bra.

Idag var jag och mannen till badet för jag hade fått för mig att simma lite. Jag har aldrig haft varken ork eller tålamod för att simma så jag tänkte att 100 meter räcker gott o väl. Tror inte jag har simmat mer än 200 m om jag ska va helt ärlig. MEN idag var simguden med mig tror jag för jag simmade 1 500 meter. Stolt är bara förnamnet 😉

På väg till jobbet nu i eftermiddags så köpte jag mobil surf kontant. Hoppas att det ska funka bra för ibland kan det bli lite dött på jobbet. Med en dator håller man sig i alla fall pigg o alert. Böcker gör mig bara trött och matt och korsorden börjar jag bli lite less på.

Ha en bra kväll // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ny leksak

  1. Barbamama skriver:

    Visst är det roligt med nya leksaker 😉 Jag är himla nöjd med mina kameror, min vill gärna ha nya :-)Såg du att jag har bjudit in dig den 22 augusti till min utställning? Vore kul om du kunde komma 🙂 Är på Hornsgatan nr 36. kl 12kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s