Min kamera har gått i pension

Den senaste tiden har jag mest jobbat. I helgen var jag med jobbet till Östersund och i går kom jag hem från Riga, även där med jobbet. Nu är jag ledig fram till på onsdag så vi ska försöka hitta på lite med kidsen. Den stora tjejen är på Gotland i 2 veckor och har skoj på sitt efterlängtande ridläger. Tror det är tredje året i rad hon är på samma ställe.

Min kamera har pajat också och det är en grym förlust för mig då den betyder nästa lika mycket som familjen för mig. Tur är att lönen kom idag, otur är att ett kameraköp skulle äta upp halva lönen. Ja ja, en Trisslott kanske kan hjälpa mig lite på traven 😉

Alla bilder från i midsommar har försvunnit också. Grymt tråkigt men det kunde vara värre har jag efterhand intalat mig själv. MEN det tog ett tag….

Ha det gott // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s