Studenttider

Idag är jag ledig så jag ska fortsätta att leta efter examenkläder till kidsen. De börjar bli så otroligt kräsna 😉 Klänningen ska se ut på ett visst sätt och får absolut inte ha bara ärmar enligt den äldsta. Så det är bara att ge sig ut i djungeln. De har alltid avslutning i Katarina kyrka så då det är en i kyrkan så är det ju vissa klädregler som måste följas. Inga bara axlar, knälång kjol eller klänning och inte jeans enligt sonen. Men varje år så visar det sig i alla fall att hälften av alla har något av detta, framförallt tjejerna som vill ha sina fina klänningar. Killarna är dock väldigt stiliga. Majoriteten har faktiskt kostym.

Sen ska det ju köpas presenter till lärarna också. De båda större kidsen går till mellanstadiet respektive högstadiet så de får helt nya klassföreståndare till hösten. Sonen slutar fritids så även de måste vi köpa något till. Märker att det börjar bli dyrt med alla avslutningar….

Sen fyller en del år framöver och min systerdotter har studentmottagning nästa vecka och då är det ännu mer presenter. VAD köper man i studentpresent egentligen?

Ha en bra dag // Fröken  Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Studenttider

  1. Tant Rut skriver:

    God morgon go´a vän =)Ja vad köper man för present till en studet ??Tant Ruts systerdotter tar också studenten…hmmmm……det tål att kluras på ;)Ha en bra dag ,lämnar en frukostkorg ,kramar Tant Rut =)

    Gilla

  2. Tant Rut skriver:

    God morgon go´a vän =)Det löste sig med bildenser Tant Rut =)Önskar dig en varm och solig dag, lämnar en frukostkorg,kramar Tant Rut =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s