Hoppsan, här var det visst förändringar

Hjälp !

Vad är det som har hänt? Vad mycket förändringar det har blivit. Jag känner mig helt snurrig och totalt förvirrad 😉 Nu blir det väl till att läsa bruksanvisningen *skrattar*

Idag när jag skulle till jobbet så blev jag lite sen och så var det kallt så jag tog beslutet att ta t-banan. Min bil kommer hem i morgon tack o lov. Jag gick in på Pressbyrån och köpte mig lite frukost och en enkelbiljett och när jag skulle betala så funkade inte mitt kort. Efter mycket om och men så sa mannen bakom mig att han skulle betala åt mig 😉 Tänk att det finns några vänliga själar kvar i den här världen.

TACK SÅ MYCKET // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Hoppsan, här var det visst förändringar

 1. Pärlan skriver:

  Ja hihihi ja det behövs verkligen en bruksanvisning för allt som e nytt här.Vilken underbar man som betalade åt dig när ditt kort inte fungerade.Vad härligt att det finns så underbara människor.Kram

  Gilla

 2. Tant Rut skriver:

  Tant Rut är ute på en kvällspromenad eller rättare sagtirrar omkring =)det tar tid för en gammal gumma att lära sig denna nya blogg , men skam den som ger sig …sakta men säkert börjar Tant Rut få kläm på det hela ;)Ha en bra kväll ,lämnar en korg med kvällsfika , sov gott då ddet blir dax för sängläge , Kramar Tant Rut =)

  Gilla

 3. Tant Rut skriver:

  God morgon på dig vännen =)Änglar dyker upp då man minst anar det =)Efter mycket frustration och efter minst 1000 muggar kokikaffeså har Tant Rut äntligen börjat fatta hur denna blogg fungerar =)Och tro det eller ej , men Tant Rut trivs riktigt bra =)Ha en bra dag Tant Rut lämnar en frukostkorg , kramar Tant Rut =)

  Gilla

 4. Tant Rut skriver:

  God morgon vännen =)Tant Rut tittar in och saknar dig,önskar dig en trevlig långhelg ,Lämnar en frukostkorg och lite helgmys , kramar Tant Rut =)

  Gilla

 5. Tant Rut skriver:

  Ja det har varit en hel del klurande och dethar gått åt en hel del kokikaffe ;)Men nu så tror jag att Tant Rut fått något så närkläm på denna blogg…..Här kommer ett litet försök till hjälp hur man gör en favoritlista …..1.Gå till administrera 2.Gå till utseende 3.Gå till widgets 4 Ta listan från vänster sida och dra till höger sida. 5. Tryck på redigera 6. Lägg länken till höger på ”url” och skriv text till vänster vem bloggen tillhör.. 7.Spara Kramar och lycka till från Tant Rut =)

  Gilla

 6. Tant Rut skriver:

  Ja det har varit en hel del klurande och dethar gått åt en hel del kokikaffe ;)Men nu så tror jag att Tant Rut fått något så närkläm på denna blogg…..Här kommer ett litet försök till hjälp hur man gör en favoritlista …..1.Gå till administrera 2.Gå till utseende 3.Gå till widgets 4 Ta listan från vänster sida och dra till höger sida. 5. Tryck på redigera 6. Lägg länken till höger på ”url” och skriv text till vänster vem bloggen tillhör.. 7.Spara Kramar och lycka till från Tant Rut =)

  Gilla

 7. Tant Rut skriver:

  Hejsan igen vännen =)För att lägga in en profilbild går du till 1. utseende 2. tryck på Editera stilmall 3. Ladda upp en bild där det står sidobild , spara inställningar . Sedan skall du ha din bild där då du kollar på din blogg =)hoppas att du förstår mina försök till förklaring , lycka till och kram på dig igen =)Kramar kan man aldrig få för många av 😉

  Gilla

 8. Tant Rut skriver:

  God morgon vännen =)Tant Rut saknar dig…hoppas att du snart är tillbaka =)Ha en riktigt bra dag ,lämnar en frukostkorg , kramar Tant rut =)

  Gilla

 9. Pinglan skriver:

  Vad gulligt av Mannen att betala. Det har aldrig hänt mig att en okänd betalar åt mig. Du är nog ovanligt charmig tror jag.Hoppas du är tillbaka snart på bloggen. Man kommer snabbt in i hur det fungerar här med allt det nya. Ha det fortsatt gott!

  Gilla

 10. Tant Rut skriver:

  God morgon vännen =)Önskar dig en solig dag,lämnar en korg full med färsk frukt , kramar Tant Rut =)

  Gilla

 11. Tant Rut skriver:

  God morgon vännen =)Tant Rut saknar dig !!!Ha en bra dag ,lämnar en frukostkorg ,kramar Tant Rut =)

  Gilla

 12. Pinglan skriver:

  Hohooo, hoppas du mår bra vad du är gör. Du fattas oss!

  Gilla

 13. Tant Rut skriver:

  God morgon go´a vän =)önskar dig entrevlig helg ,lämnaren korg full med helgmys i ,kramar , Tant Rut

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s