Amanda 13 år

Idag hade vi 13-års fika för dottern. Trots att fler av vår familj samt vänner inte kunde närvara så blev hon nog ganska så nöjd. I den åldern så är väl kanske paketen det viktigaste 😉 I veckan så ska vi åka och köpa nya ridbyxor och ridskor till henne. Sen fick hon lite smått och gott som nagellack, örhängen, halsband, blommor, böcker och kläder.

I morgon kommer det några städerskor hit för att göra en storstädning här hemma. Gud vad skönt det ska bli att få det riktigt rent och fint. De ska köra inne i skåpen oxå så det slipper jag göra. Att göra rent i skafferi, vitrinskåp, kyl och garderober är väl inget som lockar mig direkt. Men smakar det så kostar det, tyvärr. Kanske blir det roligare att städa härdanefter eller så fortsätter vi med städerska. Antar att det lutar åt det sistnämnda.

Sov Gott // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Amanda 13 år

 1. Pinglan skriver:

  Vad kul med kalas! Din dotter blev säkert glad.Jag skulle också behöva en städerska hit. Önskar dig en härlig måndag. Ha det så gott!Hälsningar!

  Gilla

 2. Kärun skriver:

  Oh, va lyxigt med en städerska! Vill också ha!

  Gilla

 3. Ninna skriver:

  Kul att hon blev nöjd, fortfarande i åldern då dom inte kräver allt för mycket!Men vilken bra idé med att hyra städerska, skulle oxå vilja det!Ha en bra dag!:) Ninna

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s