Från paradiset till isbjörnar

Resan ner till Thailand gick väldigt snabbt och smidigt, 9,5 timmar. Väl på planet så satte sig mannen ner och konstaterade att vi MÅSTE ta skumpa innan maten för att fira den kommande semestern. Absolut sa jag och började fixa med lite annat. Jag hade ju redan beställt en hel flaska hemifrån som vi skulle få så fort vi lyft. När den väl kom in så blev han faktiskt överraskad trots att såna saker är typiskt mig. Riktiga champagneglas fick vi dessutom och kartonger för att ta dom med hem. Jag hade också beställt annan mat en den ordinära. Smaskigt värre kan jag säga. Räkcocktail tror jag det var först, sen baconlindad oxfilé, osttallrik och så var det någon sorts dessert också. Allra längst fram satt vi och det visade sig att vi satt framför piloten dessutom. Han satt visst en våning upp i den stora jumbojeten som tog 600 passagerare. Så det var en riktig stor fågel han flög.

Hotellet vi skulle ha de kommande tre veckorna verkade helt ok. Självklart kom vi på en del om och men under resans gång men det var inga större katastrofer. Hotellet var lite dåligt planerat när det gällde var saker och ting låg men i stora helhet ändå ganska så bra. Mer om det vid ett senare tillfälle.

Dagen efter så hämtade vi vår hyrbil som vi skulle ha en vecka. Vad jag hade missat rejält var att depositionen var skyhög. Så under den kommande veckan blev det en hel del pusslande med kort och pengar men det gick bra trots allt. Vi åkte upp till Mai Kao på morgonen för att ha en heldag på Marriotts. Det var 4-timmars spabehandling för oss båda och så hade vi en underbar svit med en fantastisk utsikt över havet. Middagen på stranden jag hade bokat in blev tyvärr inställd då det spöregnade men allt blev lyckat ändå. Ja just ja, vi passade på att förlova oss den dagen också 😉

Nä, nu blir jag jagad från datorn här på jobbet så jag får fortsätta vid ett annat tillfälle.

Ha det bra // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Från paradiset till isbjörnar

  1. Pinglan skriver:

    Grattis till förlovningen!Vad bra att ni har haft en bra semester.Ha det så gott!Hälsningar!

    Gilla

  2. Bokmalen skriver:

    Grattis till förlovningen. VAd många överraskningar du hade planerat för mannen, trevligt. Skall bli kul att läsa fortsättningen på er resa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s