Den stora dagen

Sitter i ett kylslaget 08-land och längtar till den stora dagen som nalkas. Den stora dagen kan ju definieras på olika sätt, ett av oss kvinnor och ett annat för männen. Det första jag tänker på är självfallet bröllopsdagen. Den största av alla dagar som passerar under ens livstid. Sen är ligger såklart födseln av sina barn, förlovning och andra stora högtider/jubileum.

Men den stora dagen jag menar för tillfället är nästa fredag för då åker vi äntligen till Thailand. Tre härliga veckor med sol och bad, långt bort från 08-lands stress och köld. Igår var vi och fixade ett internationellt körkort till mig. Det ser nästan ut som om man hade kunnat fixa ett själv med klipp o klistrametoden 😉 Men nu är jag i alla fall redo att ge mig ut bland alla galna Thailändare och försöka mig på att bemästra vänstertrafiken. Undrar vem som ber till de högre makterna först? Jag, som kör bilen, Mannen, som sitter skräckslagen bredvid, eller alla andra trafikanter som ska samsas på samma väg.

Vi kommer att bo på deras nybyggda hotell i Bangtao – Blue Village Exotic Dalar. Det ligger vid en av de lugnare stränderna så jag hoppas att det blir lite lagom lugnt och inte dölugnt. Vi har några andra hotell inbokade också så vi kommer att se lite annat än samma hotell, samma strand, samma solstol, samma matställe osv osv. Vi har även några dagar uppe i Khao Lak där vi bland annat ska hälsa på syster med man. De köpte hus där förra året så det ska bli lite spännande att se hur de har det.

En dag ska vi åka på kryssning med Lamoet. De verkar så otroligt gulliga de som arrangerar dessa båtutflykter. Men det som är lite trist är att en av tjejerna verkar vara på väg till Sverige så henne får vi kanske inte träffa. Riktigt tråkigt men hon längtar förmodligen hem till sin kära fästman 😉

http://www.lamoet.com

Ha en bra dag // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den stora dagen

  1. ♥ Zombie ♥ skriver:

    Vad härligt! Bort ifrån vintern och ner i plurret. =)

    Gilla

  2. Pinglan skriver:

    Åhh, vad härligt att resa till Thailand. Den resan är du värd.Se upp för alla mopeder i Thailand. Ha det så gott!Hälsningar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s