På resa mot högre höjder

Efter att ha skickat kidsen till skolan så tog jag fram mannens gåstavar, som han aldrig använt 😉 , och fullkomligt halkade iväg på en promenad. Halt som aldrig förr var det, även i skogen på stigarna. Jag tänkte gå runt Magelungen för att sen avsluta med ett besök i solariet men det blev några km kortare. När jag väl var inne i skogen så hittade jag på en fågel som var så fin. Den var grön och samma storlek som en Hackspett ungefär. Fåglar är inte min grej riktigt så jag ska luska fram vad det var för någon sort 😉 Den följde med mig ett par km och jag talade snällt och fint med honom, ibland kvittrade han tillbaka vilket var himla trevligt. Jag gjorda några tappra försök att få honom på bild men han envisades med att flyga till ett annat träd så fort jag var redo att knäppa av. Jag kände mig lite som Kalle Anka på julaftonen, när han skulle fota sina härliga Kolibris.

Då promenaden blev av den kortare varianten så fick jag en idé. Helt plötsligt så visade sig Högdalstopparna mellan träden. De 3 topparna reste sig mot skyn och det var bara en spång emellan oss, och lite skog o bråte o en väg o pendeln MEN dom lockade. Vad kan vara bättre träning än att vandra upp för dom tänkte jag. Väl nedanför den ena toppen så insåg jag att det faktiskt var brant, och halt. Efter 2 vilopauser så kom jag fram till att det var jobbigt värre så EN topp räckte gott och väl. Det jag såg framför mig när jag gick på spången i skogen var helt annorlunda i verkligheten 😉 I min version så dansade jag fram över de 3 topparna som Julie Andrews i Sound of music. Oj oj oj, snacka om att någon stack hål på den drömballongen, med råge !!! Hade någon blåst på mig när jag slet mig uppåt på berget så hade jag med lätthet rullat nerför bergets stup. Det kändes som om jag besteg självaste Mount Everest.

Kan säga att jag kände för att ta t-banan hem efter att jag solat och köpt med mig en semla. Att känna för och att i praktiken göra är ju två helt skillda saker 😉

Snart bara en månad kvar till Thailandsresan.

Ha en bra dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till På resa mot högre höjder

 1. Jane skriver:

  hihi.. lät som en mindre trevlig upplevelse med de där backarna!.. usch..Men pippin kanske var en gröngöling?http://sv.wikipedia.o…Den är ju fin att se och höra på.semlor.. mmm.. jag har hämtat flera recept på de smarriga sakerna för nu ska här bakas inför kalasen. Tänkte göra semle-längder till nästa fredag. och på lördagen blir det semletårta och en smörgåstårta.Gillar att ha kalas.. ;-P

  Gilla

 2. Pinglan skriver:

  Vad härligt att åka till Thailand. Där är det gott att vara om man gillar värme. Jag njöt i fulla drag.Önskar dig en fin helg!Hälsningar!

  Gilla

 3. Kärun skriver:

  Oh, rediga du! Då är man verkligen värd en semla. Själv tycker jag att min mamma gör dom godaste semlorna! Kramis 🙂

  Gilla

 4. Jane skriver:

  Det tillhör ju inte de bättre stunderna inte, men ändå är den stunden något bättre än då man själv blir sjuk och inte orkar med hunden.Då är man ganska körd.Fast det finns ju många sätt att komma förbi olika hinder. Sitter och klurar på hur vi ska få Max att bränna mer av sin överskottsenergi.Är lite sugen på inlines.. jag ska bara övertyga kroppen om att det går bra också.. *L*du lär säkert få se den igen om den bosatt sig i det området. Men var observant för de låter inte så mycket. Man får stå och kika på dem.Hoppas er helg blev underbar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s