VAD är problem med formatet på bilderna ???

Idag är det verkligen inget härligt väder här i 08-land. Det snöar, blåser och är kylan biter sig in i märgen på mig. Jag är ganska så frussen av mig nämligen 😉

I helgen var vi väldigt duktiga mannen och jag. På lördagen så gick vi runt Magelungen, en småkall promenad på 3,5 timme. Efter halva vägen så tog vi en liten fikapaus medans vi tittade på alla som åkte långfärdsskridskor. Mannen blev mäkta imponerad när jag plockade fram ostmackor, kaffetermos och sprutgrädde. Framförallt när han insåg att det var Irish Coffee i termosen. Igår så åkte vi ut till Hellasgården och tog en lite kortare promenad. Vi började gå längs ett av spåren men kom inte så värst långt innan vi fick vända. Mannen kom inte fram längre än så tyvärr.

Jag försöker förgäves ladda upp bilder men utan något positivt resultat. Enligt AB så stöder de inte formatet MEN bilderna är ju tagna på samma sätt som alla andra bilder…. Begriper inte ett dugg !!! Någon som vet vad som är fel ??

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till VAD är problem med formatet på bilderna ???

 1. imsy skriver:

  Bilderna är säkert för stora. Gå in i Paint eller något annat fotoredigeringsprogram och förminska dem till 20%, då går det nog bättre. Lycka till!

  Gilla

 2. Pärlan skriver:

  Har du kunnat lägga ut bilder innan med samma storleksformat?Ja det märkte jag för ett bra tag sedan att jag inte heller kunde göra alltså lägga upp bilder som jag hade tagit med samma kamera som jag alltid tagit kort med.Så nu om jag ska lägga upp bilder så får ajg krympa dem.Hmmm lustigt när man innan kunde lägga upp dem.Försök med att krympa dem.

  Gilla

 3. Barbro skriver:

  Säger detsamma som Imsy.Moderna kameror tar ofta så onödigt stora bilder.

  Gilla

 4. Pinglan skriver:

  Hurtigt av dig och din Man att promenera så länge!Jag tror på Imsys idé. Fast jag förminskar i Photoshop elements och ändrar formatet till GIF. Hoppas det löser sig.Hälsningar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s