Mina passion

Jag har en stor passion som trist nog inte delas fullt ut av min man. Eller rättare sagt, han tycker om att GÖRA sakerna men inte att planera riktigt. Passionen är allt som har med resor att göra. Resmålen, hotellen, rumskategorier, restauranger, caféer, utflykter, sevärdheter 😉 You name it

Bara att sitta och planera och drömma mig bort gör mig fullkomligt nöjd. Sen om man faktiskt kan göra någon av dessa planerade resorna/utflykterna är ju verkligen grädden på moset 😉

Det senaste året har jag dagligen suttit och planerat för mannens 40-årspresent, en resa till Thailand. Så just nu känns det som om jag kan allt om olika hotell och resmål där nere. Mannen fick reda på resan på julaftonen och är nu helt och fullt delaktig i resterande planering – fickpengarna!!! Vi åker i slutet av februari och är borta i tre veckor. Det ska bli så otroligt skönt.

Igår hade jag inte börjat att julgransplundra medans mannen var ut en sväng. Jag hade annat att göra, vilket jag talade om för honom men han trodde inte ett dugg på vad jag sa. Jag hade talat med min chef i telefonen och suttit och kollat lite löst på nätet. Men när jag sa det så frågade han bara: Vart ska vi någonstans? Som sagt, han känner mig riktigt väl MEN den här gången så hade jag bara talat med chefen… Han vill åka till Venedig så det får väl bli nästa planering kanske. Eller Prag, eller Krakow, eller Barcelona, eller Rom, eller Toscana, eller Montenegro, eller Malta, eller ja listan kan bli hur lång som helst. Kanske något här i Sverige kommer före. Det finns ju massor med ställen att utforska i vårt vackra land. Skärgården, Dalarna, Gotland, Öland, Västkusten, Norrland…. Det finns en mängd hotell, herrgårdar, spa, pensionat, slott och kloster att besöka även här i kalla Sverige.

På återseende // Den resande Grodan

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mina passion

 1. Bokmalen skriver:

  Att planera inför resor är också en av mina passioner. Jag håller som bäst på att kolla en påskresa för Maken, Ungen och mig till London. Det återstår att se om det bara blir en resa i fantasin:-)Familjen var i Thailand 2002 i februari. Det var en av de bästa resorna vi gjort, så jag är lite avundsjuk på er.

  Gilla

 2. Fru Bangkok skriver:

  Samma här även min passion!!!

  Gilla

 3. Jane skriver:

  mmm.. jag gillar att titta.. på resor… avskyr ju fokmängder så det mesta som inkluderar mer än 10 okända vänder jag mig helst bort från. Men jag ser mycket på tv och njuter av det. Men annars gillar jag att utforska vårt vackra land. Har ju bott själv på ett antal platser och har vänner högt och lågt osm jag gärna hälsar på, och då kollar vi ju inte sevärdheter = natur som finns runt omkring. *L* Tur att vi alla är olika!Hoppas ni får det riktigt underbart!Kram.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s