Hälsocoach

Överallt läser man om garantier på att minska i vikt, 4 kg på en månad i en tidning, 5 kg i en annan och löften om att få beach 2009 kropp utan att anstränga sig alltför mycket. Bla bla bla bla…. Nu hör inte jag till kategorin som behöver gå ner i vikt utan tvärtom!!! Men jag skulle verkligen vilja att det lilla fett jag har fördelas på andra kroppsdelar än magen 😉 Träna ligger inte högt på min priolista men lite kondis skulle jag verkligen behöva. Tidigare bestod min träning av att gå till och från tunnelbanan. Vägen tar max 5 minuter att gå och det är ungefär 100 trappsteg att flåsa sig upp för. Nu består träningen av att gå till och från bilen 😉 Flåset är inte på topp direkt.

Igår fick jag ett ryck och tog beslutet att börja ta raska promenader, minst 30 minuter per dag. När jag fick det här underliga rycket (för att vara mig) så var det blå himmel och skönt väder. Någon timme senare så öste snön ner och motivationen föll den också. Men jag och mannen tog oss minsann ut på en 40 minuters promenad efter middagen och det var faktiskt himla skönt. Undrar hur länge jag lyckas hålla det här? Förhoppningsvis så pass länge att jag kan stoltsera med en riktig nice beach 2009 kropp *asg* Lånar jag mannens rulle en halvtimme några gånger i veckan så kommer armarna att bli snygga värre och flåset kommer på topp. Jag föredrar nog en rolig träning framför det kravfyllda gymmet. Till magen krävs nog situps och det kan bli bökigt för det är otroligt jobbigt tycker jag. Hmm, jag ska banne mig lyckas att komma i form på något sätt. Håll tummarna för mig !!!

// Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hälsocoach

 1. Cateyes skriver:

  Tackar så jätte mycket för kommentaren inne hos mig! Ja Stefan och Krister är allt ett strå vassare, tyckte det var lite rörigt igår om jag ska vara ärlig =)Ska också försöka komma i form detta året, om inte för min egna skull.. så nu e det tredje dagen utan cigg =) Ha en underbar dag!

  Gilla

 2. Kärun skriver:

  Hallå där! Visst är det psykande med alla dessa små artiklar överallt om att gå ner i vikt. Tur är så tar jag inte åt mig. Är inte heller perfekt eller nöjd men. Promenader är aldrig fel, själv har jag sedan länge kört pass på Friskis & Svettis. Haré! 🙂

  Gilla

 3. Jane skriver:

  HAhaha.. ser dig framför mig! Underbart när man väl bestämt sig och så kommer det sånt eländes väder i vägen..Men.. ett tips för magträning som är roligt.. 😛 …knuffa en permobil utan motorn igång, med en person på 80 kg i + packning i form av solstolar, pall och fikakorg, uppför en backe med 11% lutning.. Jäklar vilka magmuskler och lår jag hade efter den sommaren!! Motorn hade pippi på att lägga av, och de skulle ju självklart alltid ner till sjön!! hmmm… ibland är jobb verkligen en utmaning..Du får säga till maken att softa lite o låta dig jobba.. :-DLycka till på detta underbara år! 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s