Jakten på p-skivan

Gårdagen var inte min dag kan man säga. Mitt jobb skulle på vernissage i Årsta och då vi skulle tillbaka till arbetet efteråt så tog jag inte med min väska. Väldigt dumt blev jag varse om senare. Efter mycket om och men och en del strul på köpet så blev det raka vägen hem till min brukare istället. Ja ja, inget och göra åt tänkte jag, behövde ju inte väskan ändå 😉 MEN när jag väl skulle hem så kom jag på att mina bilnycklar faktiskt låg i väskan. Det löste sig tillslut men muttrig blev man.

Senare på kvällen när jag, mannen och sonen skulle åka till tennisen så fortsatte eländet. Väl vid tennisen så hade NÅGON plockat ur p-skivan ur bilen. På den parkeringen så går det inte att chansa heller för de lappar hela tiden där. Så jag fick släppa av killarna och åka o leta efter en. Jag frågade på Statoil, men nej… På Shell, nej. Så jag åkte till Huddinge centrum och gick in på Coop. Väl där passade jag på att köpa lite frukt. Men de hade inte p-skivor på just DEN sidan av affären så jag var tvungen att gå till den andra. De har två utgångar nämligen. Men då visar det sig att de var tvungna att göra ett återköp eftersom jag tydligen inte fick gå in med varorna. Suckande gick jag till andra sidan och betalade och fick den sista p-skivan de hade.

Väl i bilen igen mot tennisen så kör jag fel och hamnar åt fel håll på Huddingevägen ;-( Så jag får köra en smärre omväg, genom skog och slingriga vägar. Fram kom jag i stort sett lagom till tennisen är slut…. TÄNK om det inte hade funnits någon parkeringsplats när jag väl kom tillbaka? Det var helt tomt när jag vände om efter en skiva, och det är väldigt ovanligt.

Idag har turen varit med mig dock *tar i trä*

Ha det bra // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jakten på p-skivan

  1. Pinglan skriver:

    Ojdå, det var många om och men för en p-skiva. Tur att du fick tag i en till sist. Önskar dig en härlig fredag!Hälsningar!

    Gilla

  2. Barbamama skriver:

    Det var verkligen inte din dag i går. Hoppas idag blir bättre!ha det bra! Det är ju fredag i dag :-)kramAnnelie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s