The one & only

Idag har jag varit hemma hela dagen för jag tog en tur till Sös igår igen. Som tur var så hade jag kollegor på plats när jag svimmade så de tog hand om mig och ringde ambulans. Jag har sagt  att det inte behövs om jag inte är borta mer än 5 minuter men jag har en ny chef som jag tror gärna tog det säkra före det osäkra. Nu mår jag bättre i alla fall även om jag kanske är lite trött och hängig.

Har roat mig med att titta på tv hela dagen och fastnade som vanligt på Travel channel. Det är både roligt och intressant att drömma sig bort till när & fjärran. Globe Trekker tycker jag är bland de bästa programen för de fokuserar inte enbart på ”turistfällorna”. Idag på Postcard from paradise så handlade det om ett specifikt hotell på Mauritius som heter  Le Saint Gerard Hotel. Lyxigt värre var det och fruktansvärt dyrt insåg jag när jag kollade på en hotellsite…. Men då ingick förståss butler 24 timmar om dygnet 😉

http://www.oneandonlyresorts.com/flash.html

Nä, jag får nog nöja mig med den kommande Turkietresan nu till höstlovet. Där finns dock ingen butler men jag tror det finns personal nere i receptionen dygnet runt om det skulle vara något 😉 Det ska bli skönt att komma iväg en vecka även om det kanske inte är sol & badväder den tiden. Förhoppningsvis så får vi väl lite sol på oss så vi klarar den annalkande vinterns mörker. Vi har bokat på så vi har helpension, kan vara skönt när alla kidsen är med. Tycker inte om konceptet så väldigt mycket men det är skönt att veta att maten är betald och klar. Det behöver inte gå så mycket pengar där nere och det är skönt nu när det ska inhandlas en massa julklappar snart.

http://www.ving.se/sunwing/sunwinghotelmaster.aspx?hotelareaid=36203&categoryid=16&itemid=36203

Nu ska jag gå och fortsätta med maten, chicken korma med ris och naanbröd blir det idag.

Ha en bra kväll // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till The one & only

  1. Kärun skriver:

    Va vadå svimma, vadå ingen fara om du är borta mindre än 5 minuter? Sjuk?Åh, vill osså ut och resa. Längtar tillbaka till Mexico, Playa del Carmen där jag och maken var på bröllopsresa september 2000!!!

    Gilla

  2. Barbamama skriver:

    Vad otäckt att du fortfarande svimmar, men har du fått något svar på varför du gör det? Tur att du hade dina arbetskamrater i närheten så de kunde ta hand om dig.Hoppas du får en underbar resa till Turkiet. Jag åker på torsdag till barcelona, får se vad det blir för väder där nere….. just nu verkar det som det blir regn, men det hinner ju ändra på sig tills vi ska dit :-)kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s