My Fair Lady

I går mötte jag och mannen upp en bekant på Centralen och åkte vidare till Grand hotel för att inta en brunch i deras Cadierbar. Trevligt var det men deras Egg Benedict var inte alls lika god som den vi fick sist. Efter en timme så gick kompisen vidare till andra bekanta och jag och mannen fortsatte med vår mat. Innan vi gick vidare så tog jag en cappuccino och mannen en Gin Tonic.

På väg mot Oscarsteatern så tog vi en drink på Nordic Light, under all kritik måste jag säga. Lång tid tog det fast de hade massor av personal. När vi senare ville ha en till så blev det helt annorlunda. Min var större med samma innehåll men mannen fick  en helt annan som personalen garanterade att det var samma men annan färg. Efter en stund kom hon tillbaka och sa att bartendern hade gjort fel, det var en annan den här gången. När han väl fick en rätt så var den inte ens god ;-( Riktigt dåligt…. Matsalen satt ihop med baren och hade dessutom ett öppet kök. Såg väl ok ut men det var inge trevligt när man kände matoset sprida sig vidare över baren.

My Fair Lady tyckte jag var väldigt bra. Jag tycker ju att Tommy Körberg och Helen Sjöholm är så otroligt bra så vilken story som helst borde bli bra… Mannen tyckte inte riktigt om musiken, från 20- talets England men han tyckte att den i stora hela var ok ändå. Jag kan rekommendera den varmt.

Ha en bra söndag // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till My Fair Lady

  1. Kärun skriver:

    Åh, kul att höra positivt om den för jag och min ”mannen” ska se den i slutet av november, 29:de tror jag det var. Bo på hotell, äta gott och njuta av ett vintrigt (?) Stockholm.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s