Jag har vart på premiär

Dessvärre var föreställningen ingen höjdare. Det var lätträknade gånger då man skrattade eller drog lite i mungiporna. Vi var på premiären för att se Uggla-Rheborg-Ulvesson som spelas nu på Cirkus.

Jag hade sett fram mot det här sedan jag bokade biljetterna när de släpptes i april, om jag inte minns helt fel. Showen bestod för lite av själva huvudkaraktärerna, det verkade som allt krut hade lagts på mellannumren som inte alls var så pjåkiga.

Det värsta var att man såg en massa människor man kände igen, från tv osv, som vi inte alls kunde placera…. Jag skulle kunna springa på Kungen utan att ens ha den blekaste vem det är 😉 Värdelös på sånt är jag.

Nu hoppas jag att det kommer lite fler föreställningar att gå på som är lite bättre och ger lite mer valuta för pengarna. Sist vi var i väg var på Jonas Gardell och där kan man ju lugnt säga att skrattgaranti finns…

Ha det bra // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Jag har vart på premiär

 1. Bokmalen skriver:

  Hej! Jag antog min egen utmaning och tittade in lite hos dig. Här verkar det trevligt.Vá tråkigt att föreställningen inte var bra. Synd att inte jag var där o såg alla kändisar (för det är jag bra på:-)

  Gilla

 2. Kärun skriver:

  Hallo, såg att du hade kikat in hos mig så då gör jag detsamma hos dig.I slutet av november ska jag och maken upp och kolla ”My fair lady” i den stora staden. Ser jag mycket fram emot. Men dom där killarna du ”gick på” är jag inte så ”sugen på”.4 oktober ska jag och fyra tjejer på ”Ladies night” med efterkommande hotellnatt och frukost. DET ser jag också fram emot!Ha det bäst!

  Gilla

 3. Tantalurum skriver:

  Hörde även av en kompis att det var en besvikelse. Synd, dessa herrar borde kunna bättre.

  Gilla

 4. TopOfTheBlog skriver:

  Vad lik du är Toni Colette på din bild.

  Gilla

 5. Freia skriver:

  Ooooh Jonas gardell är min favvo :DKram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s