Blött om baken

Jag har börjat åka hoj, som mannen säger, till jobbet. Anledningen är ganska  simpel, månadskortet äter upp en stor del av lönen ;-(   Det jag inte räknat med är det typiska svenska vädret. Regnet, haglet och blåsten !!! Regnet är nog värst då det blir så jädrans kallt om händerna. Idag glömde jag regnstället självklart och jag kommer att bli blöt om baken när jag åker hem. Av någon anledningen så spelar det ingen roll att jag torkar dynan för vattnet finns ÖVERALLT ändå. Häromdagen så blåste det en massa och det kändes som om hela huvudet skulle blåsa av. Hade jag inte knäppt hjälmen så hade den blåst av lika lätt som Mary Poppins flög iväg med sitt paraply….

Men någon har sagt till mig att det inte finns dåligt väder utan bara dåliga kläder. Ska försöka ta in det vid tillfälle.

Trevlig helg // Tess

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Blött om baken

  1. Jane skriver:

    Jag är övertygad om att den nissen som sa det satt inne på ett varmt kontor o behövde inte ut i kylan o frysa!!Ett gott sätt att hålla sig torr om händerna i sommarregn är engångshandskar.. inte för varma, men torra! man blir ju inte svettig o klibbig heller eftersom regnet kyler.*Jag har numer alltid en regnponcho i väskan..* Hatar att bli blöt! ;D Värre än katten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s