Solsken och havsdoft

Som vanligt så känns det inte som tiden räcker till att skriva och uppdatera här, förstår inte varför då det absolut finns tid. Svacka kanske, en stor sådan 😉

Den senaste tiden har det varit mycket övertid på jobbet vilket har resulterat i tidiga mornar men förhoppningsvis lite extra på lönen. I fredags var det en liten skara från jobbet som åkte på en dagstur till Åland och det var kul men jobbigt. När man bara åker iväg så där så är rastlösheten stor. Man går o äter, fikar, shoppar o fikar igen. Godis och vin finns nu hemma för ett tag framöver åtminstonde. Helgen var för min del väldigt lugn då jag blev sjuk. Tror jag sov bort hela helgen tyvärr och nu kraxar jag som vanligt då jag vart sjuk.

Sambo på riktigt har vi hunnit bli också 😉 Tycker vi vart det ett tag redan men nu har mannen ingen lägenhet kvar och alla hans saker är hitflyttade. Det värsta är att kartongerna inte försvinner trots att man plockar och plockar. De står lite överallt fortfarande och väntar på att bli upplockade. Känns tungt men det blir väl gjort inom en snar framtid hoppas jag.

På lördag åker jag med jobbet till Mallorca en vecka. Det ska bli skönt att komma iväg men jag ser inte alls fram mot det på samma sätt som när man åker privat. Men som sagt, skönt att slippa allt hemma ett tag. Hoppas att kidsen är snälla mot mannen under tiden så han inte flyttat när jag kommer hem.

Nu är det lunch här på jobbet // Fröken Groda

Djurgården en solig men kall dag i maj.

Härlig vy från båten på väg mot Mariehamn.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Solsken och havsdoft

  1. Cissi skriver:

    Hej Grodan!Jahapp…Nu sitter du på Mallis och lapar sol och dricker paraplydrinkar :)Hoppas att du haft det riktigt bra, trots att det var en ”jobbresa”!Här skiner solen för fulla muggar, men värmen orkar inte riktigt ta sig in i skuggan..Tänker lägga mig i solen med en bok idag!KRAM!

    Gilla

  2. Barbamama skriver:

    Du får ha en toppenresa till Mallorca! Ska vi se till att ses när du kommer hem?kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s