Strumpjakten

Något jag inte begriper är varför strumpor har förmågan att bara försvinna, för att efter en längre tids letande dyka upp på ställen de absolut inte ska vara på…. Jag kan svära på att när de åker ner i tvättkorgen så är de ett par men vad händer sen? Blir dom osams och flyttar från varandra? Kanske förekommer det något sort strump-otrohetsdrama där nere i den lila korgen. Men de flesta verkar tydligen bli sams efter ett tag och finner varandra under en lång tids separation. Vissa ligger snällt kvar i garderoben och hoppas att mannen eller frun ska ta sitt förnuft till fånga och komma hem.

Jag lät kidsen vara med på den här jakten idag och många par blev det. Sonen fick ihop 31 par medans dottern vann med hela 36 par. Själv letade jag efter de som rymt och kom bara upp till 5 par. Sen i vanlig ordning så dök det upp några nya tappra eremiter som hamnade bland de andra i garderoben.

Vad gör man för att förhindra detta?

En solig dag till jobbet

Gamla stan är alltid rolig att fota

När är det egentligen dags att ta upp båten?

För ett tag sedan så gjorde vi en utflykt till Göteborg och kollade på Lena & Orup

Skumpa på rummet var ju riktigt trevlig

 

 // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Strumpjakten

  1. Barbamama skriver:

    hallo,,,, nu är ju påsken nästan slut. vi har träffat vänner och släktingar hela helgen och även hunnit med ikea 🙂 min mans förslag….mattias är sjuk igen, han har feber och hostar, så han får vara hemma i morgon IGEN.Jag tycker vi ska försöka att ses….. vi har pratat om det ett tag nu!Förresten är du intresserad av lotto? Är med i en lottgrupp med några av oss bloggare. Du kan väl maila mig om du är intresserad och så kan vi prata om det NÄR vi ses :-)kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s