Mycket har hänt…..

… den senaste tiden och jag har varken haft lust, ork eller tid att skriva något här.Jag ska försöka göra en kort sammanfattning åtminstonde.

För några helger sedan så var jag och mannen till Göteborg och kollade på Lena & Orup. De spelade på Rondo vid Liseberg och det var en väldigt bra och underhållande show. Det är ju två härliga personer som verkligen kan få med publiken. Vi hade bokat rum på Radisson och fick överraskat en juniorsvit 😉 Champagnen stod kall och god och väntade på oss. Efter showen satt vi i pianobaren över några goda drinkar. De recepten skulle man ju ha tagit med sig hem för de var så friska och goda. Dessvärre var vi båda två sjuka den helgen så det blev inte så mycket sett av staden Göteborg men det går fler tåg. Frukosten på rummet var åtminstonde för mig en höjdare…. Croissanter, te, marmelad, mackor, pålägg, ägg, yoghurt o lite annat smått o gott.

Förra veckan så hade jag en bokad tid hos tandläkaren och jag var riktigt duktig som kom iväg. Eller jag ska nog tacka mannen som tvingade mig dit för jag är hur rädd som helst för dessa tandläkare. Men det gick snabbt och smidigt tycker jag. Jag hade ingen panik eller ångest överhuvudtaget vilket är ovanligt. Det kan ju bero på att jag visste att ALLT skulle fixas på en gång under narkos. Jag somnade med hemska tänder och vaknade upp nån timme senare med hela och friska tänder. En härlig känsla att kunna känna sina tänder igen med tungan och att de faktiskt var vita igen. Nu kan jag äta ordentligt igen, har inte ont för fem öre.                  

   ***Tack snälla underbara älskling som gjorde det möjligt!!!***

Hela familjen har varit sjuka i omgångar och nu hoppas jag att det äntligen kan bli friska fläktar hemma hos oss.

Den här veckan har jag cyklat till jobbet och det var ganska så skönt. Tidsmässigt så tar det nog lika lång tid, dörr till dörr, som när jag tar t-banan. Men när det gäller konditionen så är det annorlunda 😉 Den måste verkligen tränas upp. Idag blåste det ganska så mycket så det var svårt ibland att hålla styret ordentligt. Cykelturen började ganska fort med en färd in i buskarna. Jag kan säga att jag skrattade mest av alla. Hur sjutton kan man cykla in i buskarna??

Nu måste jag jobba vidare, trevlig helg // Fröken Groda

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mycket har hänt…..

  1. Barbamama skriver:

    Du… är det inte dags att vi tar oss i kragen och tar en fika :-)Här har vi sjukdomar också, inte klokt egentligen och jag är så less på alla sjukdomar….Hoppas ni får ihop det i din lägenhet, spännande!kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s