Invasion av ungar

Idag tog jag itu med att maila till sonens alla klasskompisar för att bjuda in dom till kalas nästa helg. Han har ju bytt klass så i min adressbok så finns det två klasser, en ny och en gammal. Sagt och gjort: jag tryckte på den NYA klassens alla adresser och skickade iväg ett kortfattat kalasmail. Detta kom även till mig vilket var oerhört bra i det här fallet. När jag skulle läsa så fick jag scrolla och scrolla för att komma ner till själva mailet. Det såg ut som om jag skickat till alla skolans ungar för det var mailadress på mailadress på mailadress osv osv osv….. Ni kan ju tänka er min reaktion 😉 Herre jävlar utbrast jag och ställde mig upp för att sedan brista ut i asgarv som gjorde att hela arbetsplatsen undrade vad som stod på. De skrattade nog mer än mig när jag berättade vad som hänt.

Riven lägenhet, plundrade kylar och skafferier, ljudnivå som inte går av hackor och grått hår på köpet var det jag såg framför mig…. Under en lång tid kan jag intyga. Sen visade det sig när jag kollade lite extra på mailet att adresserna av någon mysko anledning, bara gudarna vet, fem eller sexdubletterats. Så nu sitter väl alla föräldrar och undrar hur många nya elever deras kära barn har fått i klassen efter jullovet 😉

Jag väntar ännu på ett första svar från dom och det ska bli kul att höra vad dom skriver.

Ha en bra dag // Fröken Groda

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Invasion av ungar

 1. Ru* skriver:

  Ja just det, det var väl dessa luddiga tröjorna med hål för tummen *S*Detta var dock HH/skor. =0)HAha, va galet det kan bli med mail. Tur att det var dubletter, tänk annars vilket kaos det kunde ha blivit!

  Gilla

 2. vicke skriver:

  Hoppas att du får huset fullt!!Vicke

  Gilla

 3. Ylva skriver:

  Hahaha..Har också klantat till det så ett par ggr. Inte kul alls..Ha en bra helg! =)

  Gilla

 4. Barbamama skriver:

  Jag hoppas att kalaset går bra och att det inte blir för många barn ;-)Vi ska ha kalas snart för lillkillen är han fyller 4 år men så många barn blir det nog inte…Ska till travelmässan i helgen med en kompis, ska du dit?kramar

  Gilla

 5. Jane skriver:

  Låter suveränt kul!Själv fick jag spam-mail till alla hotmailkontakter.. så nu får man se upp för sånt också. När jag skickade julkort till för många vänner på hotmail blev jag svartlistad av servern!! Himla kul!! så det gäller att se upp.Tack för din kommentar hos mig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s